Gezondheidsplan op maat

Gezondheidsplan op Maat

Optimaliseer uw gezondheid

Praktijk Bilancia biedt een Gezondheidsplan op Maat, omdat ieder mens uniek is. Daarom moet de aanpak van uw klachten en gezondheidsproblemen ook uniek zijn! Ons Gezondheidsplan op Maat is specifiek gericht op uw gezondheidsklachten, uw breinfuncties en zelfs uw DNA rapport kan het uitgangspunt zijn voor uw plan. Met onze duidelijke uitleg en adviezen stellen wij ook voor u graag een Gezondheidsplan op Maat op. In de afgelopen jaren hebben vele cliënten van Praktijk Bilancia hiermee al opvallende resultaten bereikt

Werkwijze

Met een Gezondheidsplan op Maat van Praktijk Bilancia gaan wij samen met u zoeken naar de juiste oplossingen die uw gezondheid en vitaliteit kunnen verbeteren. In het Gezondheidsplan op Maat worden de juiste voedingstoffen, beweging, verandering in de leefwijze en co-factoren omschreven die uw gezondheidsklachten zullen gaan verbeteren.

Wanneer kiezen voor een Gezondheidsplan op Maat?

Bij chronische (vage)  klachten – Spijsverteringsproblemen – Slechte concentratie – Ernstige vermoeidheid – Depressiviteit – Chronische ontstekingen – Slaapproblemen – auto-immuunziekten – diabetes type 2 is het Gezondheidsplan op Maat mogelijk voor u de oplossing. De basis is altijd puur natuurlijke voeding, aangevuld met aanvullende supplementen, ontspannings- en leefstijladviezen, ontgiftigingscapaciteit verhogen en beweging als medicijn. Deze facetten hebben allemaal invloed op uw herstel en uw gezondheid: een kleine verandering kan grote gevolgen hebben!

Naast een Gezondheidsplan op Maat bieden wij onder andere ook oedeem en lipoedeem behandeling, autisme behandeling, PNEI therapie en een Smart DNA test aan.

Wilt u meer informatie over een Gezondheidsplan op Maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.