Autisme behandeling

Praktijk Bilancia biedt autisme behandelingen voor het verbeteren van de levenskwaliteit voor personen die leven met een Autisme Spectrum Stoornis. De autisme behandeling van Praktijk Bilancia biedt diverse mogelijkheden om op natuurlijke wijze verbeteringen aan te brengen.

Heeft u zelf, of uw kind de diagnose Autisme Spectrum Stoornis? Dan weet u als geen ander dat dit niet alleen grote invloed heeft op de levenskwaliteit van u kind of u zelf, maar ook op het hele gezin en de omgeving. Er zijn mogelijkheden om op natuurlijke wijze kenmerken van Autisme Spectrum Stoornissen te verminderen. De autisme behandeling van Praktijk Bilancia is er op gericht om de levenskwaliteit te verbeteren.

 

Oorzaken van  Autisme Spectrum Stoornissen

Er zijn veel factoren die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van de diverse vormen van autisme. De factoren die onder andere een rol kunnen spelen zijn genetische expressie, omgevingsfactoren, ontstekingen, gezinssituatie, de sociale omgeving en hoe de bevalling en de borstvoeding verlopen is. Tijdens de autisme behandeling gaan we de uitdaging aan om de factoren te achterhalen en een plan op maat samen te stellen.

Werkwijze autisme behandelingen

We starten met een zeer uitgebreid intakegesprek. Tijdens het intakegesprek gaan wij op zoek naar de puzzelstukjes die een rol kunnen spelen van de vaak meerdere verstorende elementen. Vanaf 13 jaar onderzoeken wij de werking van de neurotansmitters in de hersenen. Praktijk Bilancia biedt een autisme behandeling geheel op maat aan, dat is onze kracht.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!