Gezondheidsplan op Maat – Optimaliseer uw gezondheid

Praktijk Bilancia maakt voor u een persoonlijk Gezondheidsplan op Maat, omdat u uniek bent. Het Gezondheidsplan op Maat is specifiek gericht op uw gezondheidsklachten, uw breinfuncties en zelfs uw DNA rapport kan het uitgangspunt zijn voor het maken van uw plan. In de afgelopen jaren hebben vele cliënten van Praktijk Bilancia hiermee al opvallende resultaten behaald.

Werkwijze

Intake: tijdens het uitgebreide intake gesprek brengen we uw klachten in beeld, en door het invullen van de Neuro4vragenlijst krijgen we precies in beeld hoe de communicatie in uw brein is. In uw persoonlijke Gezondheidsplan op Maat worden de juiste voedingstoffen, beweging, verandering in de leefwijze en co-factoren omschreven die uw gezondheidsklachten zullen gaan verbeteren.

Wanneer kiezen voor een Gezondheidsplan op Maat?

Wanneer u chronische (vage)  gezondheidsklachten heeft – Spijsverteringsproblemen – Slechte concentratie – Ernstige vermoeidheid – Depressiviteit – Chronische ontstekingen – Slaapproblemen – Auto-immuunziekten. De basis is altijd puur natuurlijke voeding, aangevuld met aanvullende supplementen, ontspannings- en leefstijladviezen, de ontgiftigingscapaciteit verhogen en beweging als medicijn. Deze facetten hebben allemaal invloed op uw herstel en uw gezondheid: een kleine verandering kan grote gevolgen hebben!

 

Gezondheidsplan op Maat Senioren

Als u graag zou gezond mogelijk oud wilt worden dan is dit plan iets voor u! Hoofdthema in dit plan is dat uw mobiliteit en zelfredzaamheid zo groot mogelijk zijn en zo goed mogelijk behouden blijven. We meten uw Vitamine D, spiermassa, de beweeglijkheid van de gewrichten en spieren, breinfunctie en gaan werken aan gezondheidsklachten die u heeft.

Gezondheidsplan op Maat Anti-Diabetes type 2

Heeft u diabetes type 2 en wilt u er alles aan doen om daar vanaf te komen? Dan is dit plan op Maat de oplossing voor u! U krijgt uw eigen voedingsschema, beweegprogramma, leefadviezen, supplementen die allen tot doel hebben om de Diabetes een halt toe te roepen.

Naast een Gezondheidsplan op Maat bieden wij onder andere ook oedeem en lipoedeem behandeling en PNEI therapie aan.

Wilt u meer informatie over een Gezondheidsplan op Maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.