Hannie’s presentaties

Sinds een aantal jaar geef ik als Orthomoleculair therapeut presentaties aan de leden van de twee Hannie’s Diner Club’s en aan groepen vrouwen zoals de Vrouwen van Nu. Een presentatie ontwikkelen is mijn hobby en ik besteed daar veel tijd aan. Ik probeer mij in de luisteraars te verplaatsen en probeer tijdens het maken van de presentatie alle vragen die opkomen direct te beantwoorden in de presentatie.

De onderwerpen zijn interessant, leerzaam en ook zeer divers. Ze hebben altijd een relatie met natuurlijke voeding, gezondheidsproblemen en het behouden van de algemene gezondheid. 

Hieronder staan de presentaties in willekeurige volgorde:

Magnesium “De vonk van het leven”

Deze interactieve presentatie is erg interessant om zo gezond mogelijk ouder te worden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zit er een magnesium voetenbadje bij of een handpakking en een handmassage. Inclusief een magnesiumrijke snack. De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen magnesium status. Na afloop is er de mogelijkheid om magnesium producten te kopen.

Collageen “Het gouden eiwit voor huid en gewrichten”

Collageen is het anti-aging eiwit wat heel belangrijk is om het bindweefsel in de huid zo veerkrachtig en elastisch mogelijk te houden tijdens het verouderingsproces. Collageen is ook van groot belang voor het behouden van soepele pijnvrije gewrichten. Welke voeding helpt het collageen te behouden en de aanmaak te stimuleren?

De hypothalamus “de dirigent van het orkest”

In ons brein zit een cruciaal regelcentrum dat de Hypothalamus heet. Hij ontvangt veel signalen uit het lichaam en regelt en stuurt heel veel processen in het lichaam ook aan. Het gaat over gezonde en ongezonde stress, en over de werking van hormonen en hun receptoren. De werking van de schildklier en welke voeding onmisbaar is om hormonen te bouwen.

De lever “Meest veelzijdige én verwaarloosde orgaan”

Wat zijn de vele functies van de lever? En hoe kun je je lever ondersteunen met de juiste voeding om iedere minuut van de dag en nacht zijn werk te kunnen blijven doen? Wat is HFCS (fructose) en wat is het effect hiervan op de lever. Hoe stimuleer je de lever om te ontgiften? Op deze vragen wordt in de presentatie antwoord gegeven.

De Supermarkt “De super verleider met maar één doel”

Deze presentatie gaat over hoe iedere supermarkt d.m.v. zeer veel uitgekiende en uitgeteste trucs, opstellingen, indelingen, geuren, licht en looproutes je continue verleidt tot maar één ding: des te langer je in de winkel blijft, des te meer producten koop je. Hoor tijdens de presentatie hoe je jezelf hiertegen kunt wapenen zodat je er niet meer intrapt!

De verschillende smaken “Vijf smaken op een rij” 

We bespreken tijdens deze presentatie alle vijf verschillende smaken. Het gaat over het verhaal achter HFCS, en de gevolgen hiervan wereldwijd. Er zit een proeverij in van chocomelk, en plantaardige chocomelk. En een FEIT of FABEL stellingen testje over zout.

Chakra’s “De grote invloed op je gezondheid”

Wat zijn chakra’s en hoeveel zijn er? Wat is de invloed van de chakra’s op je gezondheid en welke invloed oefent ieder chakra uit. Welke kleuren horen bij de chakra’s en wat zijn de kenmerken van een krachtig werkend chakra.

Het gezicht “Liegt niet”

De geheime taal van het gezicht vertelt heel veel over je gezondheid. We ontdekken hoe je manier van leven veel invloed heeft op je genen. Welke gezichtsvormen zijn er en wat zeggen veranderingen in het gezicht over de werking van bepaalde organen? Wat doet zink voor je gezondheid?

Metalen “Onmisbaar in je lichaam”

Deze presentatie gaat specifiek over de metalen ijzer en koper en hun vele belangrijke functies om de gezondheid te behouden. Ijzer en koper zijn o.a. onmisbaar voor het zuurstofopname en transport. In welke voeding komen deze metalen voor. Je hoort verrassende nieuwe dingen over koper!

Energie “Levenskracht”

Dit is een interessante presentatie over alles wat met energie te maken heeft. Hoe wordt het geproduceerd, en wat is ervoor nodig. Hoe maken we vrije radicalen onschadelijk? Wat doet Glutathion in ons lichaam en hoe wordt het gemaakt? Welke voeding verhoogt de energie productie in het lichaam? En wat zijn de symptomen als er een probleem is met de energiefabriekjes in de cellen?

Wat zijn de kosten voor het geven van een presentatie?

De kosten voor het geven van een avondvullende presentatie is € 95,00. Exclusief kilometervergoeding van € 0,20 cent per kilometer. Bij de magnesium presentatie is dit inclusief de handpakking en een magnesiumrijk hapje. En inclusief het proeven van kleine bijpassende hapjes en/of drankjes tijdens de overige presentaties.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over een van deze onderwerpen? Neem dan contact op, ik vertel je hier graag meer over.