Lypossage kuur

Lypossage is een zeer stevige bindweefselmassage met als doel het onder de huid gelegen bindweefsel heel stevig te kneden en te masseren. Deze techniek stimuleert de afvoer van verzurende afvalstoffen en overtollig vocht en het maakt het bindweefsel en bovenliggende huid sterker en strakker. Bovendien wordt door de bindweefseltechniek de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat de elasticiteit en de stevigheid van de huid zeer verbetert.

Deze intense vorm van bindweefselmassage heeft het beste resultaat in een kuur van 12 behandelingen 2 x per week. Het doel is om centimeters in de omvang te verliezen en de huidstructuur te versterken. 

Hoeveel centimeters omvang vermindering het resultaat zal zijn van de kuur is vooraf lastig te voorspellen. Het is o.a. afhankelijk van de leeftijd van de cliënt, de huidige omvang en de conditie van het bindweefsel. 

Uit ervaring weet ik dat het gebied buik/heup de omvang 6 tot wel 10 cm in omvang kan verminderen. 

De Lypossage techniek wordt vooral toegepast op de volgende lichaamsdelen: 

buik – heupen – billen – bovenbenen

Lypossage kuur: thuis opdrachten

Om het effect van de Lypossage kuur te vergroten wordt Vitamine C inname geadviseerd gedurende, en 2 maanden na de kuur, en krijg je opdrachten voor thuis mee als huiswerk.

Lypossage Kan ook goed ingezet worden tegen het verminderen van cellulitis op de bovenbenen en het verminderen van littekens na een operatie of een ongeluk.