De Magnesium Challenge

Praktijk Bilancia organiseert na de succesvolle reeks Magnesium workshops in 2018, samen met de Zechsal Magnesium Academie, een unieke Magnesium Challenge. Iedereen, ongeacht woonplaats, die zijn/haar gezondheid belangrijk vindt en de uitdaging aan durft te gaan om in één maand tijd op eenvoudige wijze zijn/haar algehele gezondheid en vitaliteit te verbeteren kan meedoen!

Start: de Magnesium Challenge start op 1 maart 2019 en duurt tot 31 maart. De deelnemers ontvangen (per post) een pakket producten waarmee ze thuis actief aan de slag gaan.

Doel: is om in één maand tijd duidelijk merkbare veranderingen te bereiken, o.a.: beter kunnen ontspannen, verbetering slaapkwaliteit, minder angst en onrust, minder hoofdpijn en/of migraine, géén spierpijn meer, minder verzuring, einde aan nachtelijke spierkrampen, beter om kunnen gaan met stress, meer energie, verbetering vitaliteit, herstel chronische blessures en verbetering van de sportprestaties.

Magnesiumtest vooraf: in de derde week van februari 2019 sturen we alle deelnemers een digitale magnesiumtest die een betrouwbaar inzicht geeft in hun persoonlijke magnesium status. Begin april herhalen we deze test om te kunnen vergelijken.

Het Magnesium Challenge Pakket bevat puur natuurlijke producten, o.a.:

  • Zechsal magnesiumvlokken,
  • magnesiumolie,
  • MSM zwavelpoeder (een heel belangrijk mineraal met belangrijke taken in het lichaam),
  • een voetenbadje met handdoek.

Tevens voor ontvangt u voor iedere dag van de maand (nog geheime) magnesiumrijke voedingsproducten.

Resultaten na 31 dagen Magnesium Challenge: verbetering gezondheid, vermindering van (vage) klachten, veel geleerd over hoe belangrijk magnesium is voor de gezondheid/vitaliteit, en dat magnesium het geheime wapen is om op gezonde wijze oud te worden! 

Meedoen is een waardevolle investering in uw gezondheid: Kosten: € 60,00. p.p. (excl. € 6,95 verzendkosten bij opsturen van het pakket)

Doe mee met de Magnesium Challenge!

Hoe kunt u zich aanmelden? U kunt zich uitsluitend per mail opgeven: info@praktijkbilancia.nl. Geef a.u.b. uw naam, adres, leeftijd én schoenmaat door. Door u op te geven voor de Magnesium Challenge gaat u tevens akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven. Nieuwsbrieven zijn onderdeel van de Challenge met daarin o.a. recepten én de presentatie “Magnesium, de vonk van het leven”.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hannie Spanjaart, natuurgeneeskundig therapeut en eigenaresse van Praktijk Bilancia: T. 0645274013.