Doelgericht werken aan herstel

Heeft u last van oedeem of lipoedeem? En wilt u daar graag iets aan laten doen? Bij Praktijk Bilancia bent u  aan het juiste adres. Wij bieden een doelgerichte therapie: oedeem en lipoedeem behandeling. We gaan samen met u op zoek naar de oorzaken die bij u oedeem en lipoedeem veroorzaken. Door op diverse niveau’s aan de slag te gaan werken we direct  en indirect aan het verminderen van uw klachten. Waardoor we samen uw levenskwaliteit verbeteren.

Oedeem en lipoedeem behandeling

Het zijn twee totaal verschillende aandoeningen, maar voor de duidelijkheid noemen we ze samen. Oedeem en/of Lipoedeem kan door een combinatie van meerdere oorzaken ontstaan, het is een overlevingsstrategie waar het lichaam voor gekozen heeft. Puzzelstukjes die een rol kunnen spelen zijn o.a.: een zwak aangeboren  lymfesysteem  –  te hoge toxinen belasting – een operatie – verwijderde lymfeknopen – verkramping van organen – verstoord darmmicobioom – oestrogeen dominantie – chronische stress – bijnieruitputting – verstoorde glucosestofwisseling – genetische factoren en ook een vertraagde werking van de schildklier kan van invloed zijn.

Een op maat gemaakte behandeling

Een oedeem en lipoedeem behandeling wordt voor u op maat gemaakt, omdat de oorzaken bij iedereen verschillend zijn. De oedeem en lipoedeem behandeling van Praktijk Bilancia bestaat uit een combinatie van o.a.:  manuele lymfedrainage, massage therapie, aanpassing van het voedingspatroon, bewegingsadviezen, de juiste aanvullende voedingssupplementen, leefstijladviezen, vergroten van de ontgiftingscapaciteit van de lever, de uitscheiding van afvalstoffen vergroten door de longen, nieren en de huid.

Wees er zo vroeg mogelijk bij, neem contact op

Heeft u lipoedeem en wilt u graag een vermindering van uw klachten dan is het belangrijk om in een zo vroeg mogelijk stadium hiermee te starten. Het dragen van steunkousen is echt niet de enige oplossing want er is nog heel veel mogelijk, mits u bereid bent om er ook zelf aan te gaan werken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de oedeem en lipoedeem behandeling.

Wist u dat wij ook een gezondheidsplan op maat en een smart DNA test aanbieden? Neem contact op voor meer informatie.