Hot Stone massage rug, nek en schouder

Deze massage is de meest gegeven massage behandeling in de praktijk. Het is een super combinatie van 20 jaar ervaring, bindweefselmassage, sportmassage, een magnesiumpakking, manuele lymfedrainage, een heerlijke scrub én de hete stenen maken de behandeling compleet.  

In balans

De Hot Stone massage rug, nek en schouder  

Is, zo is uit ervaring gebleken, een geweldige behandeling omdat de spieren van de rug, nek en schouders een optimale doorbloeding krijgen, ook in de diepere spierlagen. Hierdoor worden opgehoopte afvalstoffen afgevoerd via het lymfestelsel, de spanning uit de spieren verdwijnt /vermindert en het is ook nog eens een zeer ontspannende massage. 

Preventief

Als je vaak rug, nek of schouderklachten hebt (b.v. door je werk) dan is deze massage een aanrader. We starten met 2-4 weken 1 behandeling per week, en afhankelijk van het herstel van de klachten, wordt de tijd tussen de behandelingen langer. Als de klachten verdwenen zijn kun je ervoor kiezen om eens in de 4-6 weken deze massage als “onderhoudsbeurt” te blijven doen. 

In de zomermaanden worden de Hot Stone stenen niet gebruikt omdat dit dan te warm is. Wil je hier meer over weten of een afspraak maken? Neem dan contact op via 0645274013 of info@praktijkbilancia.nl.