Massage Maat Meer

Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van het hebben van fors overgewicht. Ik weet als geen ander hoe de vele kilo’s vet een negatieve invloed hebben op veel activiteiten die je graag zou willen doen.
Ik weet hoe het voelt als de vele kilo’s je erg belemmeren in je dagelijkse leven, b.v. naar de sauna gaan, een zwembad bezoeken of simpel een ijsje eten in een ijssalon. Dit waren plaatsen die ik altijd vermeed omdat ik me daar totaal niet op mijn gemak voelde.
Zo leek het mij jarenlang ook heel fijn om regelmatig een ontspannende massage te krijgen maar mijn gewicht was de rem.. Uit de kleren gaan voor een vreemde (man) masseur was “NOT DONE”!
Ik weet 100% zeker dat ik niet de enige ben die dit ervaart, en daarom vind ik het heel belangrijk om hier in mijn praktijk aandacht aan te besteden, en daarom:

Laat je overgewicht je niet weerhouden om je te laten masseren want ook met een maat meer ben je bij
Praktijk Bilancia van harte welkom voor een ontspannende en/of therapeutische massage!

Durf de eerste stap te zetten zodat ook jij kunt ervaren hoe fijn een professionele massage behandeling kan zijn.

Je bent van harte welkom!

Hannie