Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is zeer aan te bevelen als u lange tijd stress heeft gehad, last heeft van vastzittende spieren of als u gewoon toe bent aan ontspannend uurtje voor uzelf.

Geniet van een ontspannende massage

Kom helemaal tot rust door een heerlijke massage. Ontdek nu onze verschillende vormen van ontspanningsmassage of neem contact op voor meer informatie.

Rug-, nek- en schoudermassage

Een rug, nek en schoudermassage is de ideale oplossing om uw stijve spieren weer te laten ontspannen. Lees meer.

Hotstone massage

De hotstone massage is een combinatie van bindweefselmassage, sportmassage, en hete stenen. Een hotstone massage is heerlijk ontspannend en door de warmte van de stenen worden ook de dieper gelegen spieren bereikt. Ontdek meer over onze hotstone massage.

Sportmassage

Sportmassage is een stevige massage van de spieren. Het helpt de spieren losser te maken en voorkomt daardoor blessures, Lees meer over onze sportmassage.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de doorbloeding van de huid, het stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het bindweefsel en het maakt het bindweefsel sterker en strakker. Lees meer info over onze bindweefselmassage.

Therapeutische massages

De therapeutische massages zijn gericht op specifieke klachten. Het doel van de massage kan zijn om stress en spanningen te verminderen en de bloedtoevoer en de werking van de zenuwen te optimaliseren. Lees meer.