Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage bij Praktijk Bilancia bevat de volgende belangrijke elementen: een prettige sfeer, een warme omgeving, de volledige aandacht van de therapeut, lichte bindweefselmassage, sportmassage, bodyscrub met zeezout, magnesiumbehandeling, etherische massage-olie en de hot stones maken de ontspanningsmassage compleet.

Ontspanningsmassage is zeer aan te bevelen als u lange tijd chronische stress heeft gehad en u toe bent aan ontspanning. Een ontspanningsmassage van Praktijk Bilancia heeft een zeer positieve invloed op uw immuunsysteem, hormoonhuishouding, uw psyche en uw breinfunctie. Daarnaast brengt het op een prettige wijze de stresshormonen naar beneden.

Rug-, nek- en schoudermassage

Een rug-, nek en schoudermassage zorgt ervoor dat de spieren in dit gebied weer gaan ontspannen en hun afvalstoffen kwijt raken. Veel mensen werken tegenwoordig te lang achter de computer of zitten te veel tijd in de auto, waardoor ze klachten krijgen in hun rug, nek of schouderspieren. Een rug, nek en schoudermassage is de ideale oplossing om uw stijve spieren weer te laten ontspannen. Ook kunnen hoofdpijnklachten, door zogeheten Triggerpoints in de spieren veroorzaakt worden. Deze massage bevat ook elementen uit de ontspanningsmassage, maar is meer gericht op het vergroten van de doorbloeding van de spieren en de afvoer van afvalstoffen uit de regio rug, nek en schouders. Vooral als uw rug, nek of schouders regelmatig klachten geven is deze massage een goede oplossing.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de doorbloeding van de huid, het stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het bindweefsel en het maakt het bindweefsel sterker en strakker. Er is ook een vorm van bindweefselmassage die Lypossage heet en deze pittige bindweefselmassage geven we in een kuur van 12 behandelingen met als doel om centimeters te verliezen en strak bindweefsel en huid te verkrijgen van vooral de buik – billen – bovenbenen. Het zorgt ervoor dat je na afloop ‘lekker in je vel zit”. Bindweefselmassage van Praktijk Bilancia kan ook goed ingezet worden tegen het verminderen van cellulitis en het vervagen van littekens na een operatie of een ongeluk. De massage kan toegepast worden op de rug, armen, buik, billen, bovenbenen en gezicht.

Sportmassage

Een sportmassage van Praktijk Bilancia kan zowel preventief als curatief ingezet worden. Sportmassage is een stevige massage van de spieren. Het helpt de spieren losser te maken en voorkomt daardoor blessures, en goede elastische spieren helpen uw sportprestaties te verbeteren. Na het sporten helpt sportmassage om herstel te versnellen. En weet: “de conditie van een sporter is zo goed als zijn laatste herstel’.

Naast ontspanningsmassage biedt Praktijk Bilancia ook therapeutische massages aan.

Wilt u meer weten over onze ontspanningsmassages of een afspraak maken? Neem contact op, wij helpen u graag verder.